Busder27 Kızlar 2 aylık bebeklerinizi ne kadar süre de ve kaç ml mama veriyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bi yardımcı olursanız sevinirim
EsraArslan4525 Busder27 Biberonla hiç vermedim o yüzden kaç ml oluyor bilmiyorum geceleri iki kere kalkar neredeyse memeyi boşaltır gündüzleride iki saatte bir emziririm.😊
pembeninkurku MinikBugram canım 1 hafta sonra bende kilosuna baktırıcam sonra sana yazsam benimkini de hesaplasan olur mu🙈🙈bir de nasıl hesaplıyorsun bizde öğrenelim☺️
Fatosemir pembeninkurku sanırım kilo\56 çıkan sonuç kaç ml içmesi gerektiği daha sonra çıkan sonuçla da 8 çarpıyorsunuz o da bi günde kaç ml içmesi gerektiği
MinikBugram pembeninkurku canım ben sana öğreteyim kilosunu 150 ile çarpıyorsun ve iki saatte bir veriyorsan çıkan rakamı 12 ye üç saatte bir veriyorsan 8 e bölüyorsun
rabia40 Ben her 3-4 saat arası içiriyorm sen 120cc yap dört kaşık atıyorsun, sonra bak bakalım ne kadar içiyor 😊 benim kızım her 3-4 saate anca acıkıyor sonrasında 120 bazen 80-90 içihor değişiyor
Bebegimmete MinikBugram benim bebeğim 60 cc içiyor 2 saate bir 17 günlük yinede doymuyor 1 saat sonra yine istiyor hesaplarmısınız kilosu 4300 nekadar yemeli rica etsem
Bebegimmete MinikBugram gece de 2 saate bır uyurken verıyorum vermelımiyim uyanmasını beklersem uyanmıyor uzun süre
rabia40 Busder27 hayır kaldırmıyorum acıkınca kendi zaten uyanır eger kilo alımı iyise ozaman uyandırma 😊 uyanınxa ver mamasını
MinikBugram Bebegimmete canım senin bebeğin küçük 40 çıkana kadar alarm kur iki saate bir besle sarılık olabilir yoksa
rabia40 Busder27 evet 2 ay 13 günlük 😇 gece hiç uyanmıyor. Doktorumda gelişimi güzel dedi 5kg şuan uyandırmıyorum sonuçta bölüksüz uykuda bir gelişim bebekler için
Bebegimmete MinikBugram oldu bıle maalesef her kafadan Bir ses süt gelmedi. Meme denedık atlattık çok şükür sarılığı 2 saaate bır 60 cc 4 günlükken başladım