Deletedmom_56 Merhaba anneler, bebeğim 6buçuk aylık. Geceleri 120cc içerdi iki kez şimdi uyanıyor ama içmiyor hiç sıfır yani.bikaç gün 60cc içti şimdi o da yok. Sizde durum nasıl 🌺
Zumra_ Deletedmom_56 6 aya yeni girdik 250cc içiyor sonra o bitiyor dahada istiyor az değil mi emiyor mu arada
Berk2020Mert2008 Deletedmom_56 6 aylıkken bizde 120 cc zor içiyorduk 8 aylık 150 cc ile devaö ediyoruz fazlasını içmiyor
Deletedmom_56 Zumra_ Ayyy maşallah diyelim. Benimki içmiyor çok iştahsız. 4.ayda başladı reddetmeye sadece mama yiyor ama onu da ne taklalar ata ata yediriyorum
Zumra_ Demet_k evet doktorumuza sorucam 2 gün sonra fazla mı diye istiyor yani elinden alınca ağlamaya başlıyor bende mecburen veriyorum bitiriyor doyunca atıyor 6.50 yada 7 kilo ağırlığında şu an
Demet_k Demet_k çok fazla geldi bana 250 CC 6_7 kilo bir bebelk için fazla yani. iki seferde 3 saat arayla verseniz daha iyi olur bence.
Demet_k Zumra_ kaç aylık tam olarak. Benim kzıım da 6 buçuk aylık. 120 veriyorum gündüz daha fazlasını almıyo.
Zumra_ Deletedmom_56 hayır 😁 12.30 dan 4.30 kadar 250cc içiyor o bitince öğlen 10 kadar bir daha 250cc o yüzden her saat başı kalkiyor tek seferde içse hepimiz rahatlıcaz uykusu bölünüyor ben yoruluyorum
Deletedmom_56 Zumra_ Benim bildiğim kadarıyla mamaların dayanma saati 1 saat. Ama sadece bilgilendirme amaçlı söylüyorum sakın yanlış anlamayın. Siz yine de araştırın. Bebeğinz için en doğru karar sizin. Yeterki minikler sağlıklı olsun❤️❤️❤️