hellomom Merhabalaşar, 35 günlük kızım var. İki gündür sürekli bir uyku hali var. Uyanıyor, bazen ilk uyandığında canlı oluyor. Konuşuyoruz altını değiştiriyorum. Sonra emmek istiyor. Bazen memede bazen Emdikten sonra gazını alırken uyuyor.Kendini gogusume doğru kaydırıyor, orda uyuyor, gozunu açamıyor. Sonra ytgına yatırıyorum1-2 saat uyuyor. Bazen uyanırken de goZunu açıp açıp kapatıyor. Uyanmaya çalışıyor ama gücü yetmiyor gibi. geçen hafta da hiç uyumuyordu. Zorla yarım saat uyutabiliyordum. Ben mi çok evham yapıyorum yoksa dönem dönem çocuklarda böyle olur mu? Az uyusa uyumuyor diye evhamlanıyorum, çok uyuyunca çok uyudu diye evhamlanıyorum😓bir de iki gundur uykusunun içinde ağlıyor. Bebeği böyle olanlr var mı?
Minikheyecan Oluyo canım öyle takip et bakalım günde kaç saat uyuyo eğer cok fazlayda sıkıntı ama 14-18 saat diyorlar normali
hellomom Minikheyecan çok teşekkürler. Takip ediyorum.günü gününü tutmuyor, herseyde de bişeyi mi var acaba diye düşününce çocuğu da huzursuz ediyorum galiba.