aycanoyan1 Merhaba 5,5 aylık bebeğim var saçlarım çok dökülüyor artık araları açıldı bakınca belli oluyor. Varmı benim gibi olan durdurmayı başaran? Ne yaptınız? Benim gibi olan annelerede fikir olsun teşekkürler 🙏
ikbalkr aycanoyan1 benim de 5 aylık bebeğim var aynı durumdayım sizinle ben de post açmayı düşünüyodum iyi oldu bunu görmem varsa çözümler ben de bekliyim burda
Lisa3349 aycanoyan1 4 aylık kızım var saçları baya dökülüyor bide çok saçlı dogunca saçlı dogmutu :) Saçını çekip agzına koyuyor 😂
Gunsss aycanoyan1 3. Ayda başladı benimde 5,5 aylığız hala devam çok üzülüyorum 😢 iki kere saçımı kestirdim şampuanımı değiştirdim ama dökülmeye devam ediyor
Busrminel aycanoyan1 çok normal benimde aynı şekilde emzirdiğimiz için bebek biçim vucüdumuzu sömürüyor ams korkmayın yenisi cıkcak sonradan benim hep araları açıldı
ikbalkr Lisa3349 bebeğin değil biz annelerin saçı 😄yazınızı görünce yanlış mi okudum postu diye bir daha baktım 😅
Y0696 aycanoyan1 bizde 5 aylığız ve resmen bazı bölgeler kelleşti görünce moralim bozuluyor geri çıkar mı acaba kazıtmayı bile düşündüm ama cesaret edemedim
Lalem0 Eski kadınlar bebek seni tanımaya başlayınca saçların dökülür derdi ne kadar doğru bilmiyorum 😀😀 bende de oldu acı badem yağı kullandım günde 1 kere sürüp 40 45 dakika bekleyip yıkıyordum isterseniz menekşe yağıyla da karıştıra bilirsiniz clear mentollü şampuan ile yıkadım 1 hafta sürmedi dökülme yok oldu 🥰
Defnekokusu aycanoyan1 6 aylık olana kadar devam edecek ve sonra yavaşlayacak. Yenileri çıkmaya başlayacak. Fizyolojik ve beslenme olarak bir sıkıntısı yoksa normal bir süreç
Defnekokusu ikbalkr 😂😂😂 bebek zannettim. Hatta diyorum neden bu kadar takıldılar ki 😄 Benim henüz başlamadı dökülmeler. Bilindik markalar kokulu bebek etkilenir diye Farmasinin sarımsaklı sampuanini kullaniyorum
Rabiss01 aycanoyan1 benimkide çok dökülüyordu yumak yumak hemde.. Farmasinin sarımsaklı şampuanını aldım çok şükür azaldı hatta yenileri çıktı ☺️şampuan ve yağını alıp kullanın derim
didomidom aycanoyan1 bebeğim 3aylık olduğunda topak topak dökülmeye başladı belli yerleri fazlaca açıldı hatta kuaföre sordum şampuan önerdi 180liraya çok fazla geldi fiyatı 😁 A101’de satılan bioblas şampuandan aldım denemek için 3.yıkamadan sonra azaldı dökülmem memnunun gün aşırı duşa girerim.
Ayazege06 aycanoyan1 Benim de cok dokuluyor ayni sekilde avuc avuc cok sinir bozucu bir durum gercekten bide saclarim seyrek ve ince telli benimde saçlarımın arası açılmaya başladı baktım baş edemiyorum gittim omuzlara kadar kestirdim her yerde benim saçım vardı artık dayanamadım kestirdim sonra çam terebentin yağı aldım şampuana 15 20 damla kadar karıştırdım her duşta bir kez saç diplerine masaj yaparak kullanıyorum faydası oluyor eskisine göre biraz daha azaldı dökülmesi hindistan cevizi yağida iyi geliyor demişti aktardan çam terebentin yağını alırken. Şuan oğlum 6 ay 4 günlük oldu zaten 6 7 aya kadar dökülmesi normal değişen hormonlar tekrar eski haline donduğunden kaynaklaniyor saç dökülmesi. Birde d vitamini ile desteklenmeli ilk başta ben kan degerlerime baktırdm az bişey d vitamini eksikliği vardı yine kullanıyorum d vitaminini.
Leman01 aycanoyan1 6 . Aya kadar normal dedi benim doktorum ondan sonra devam ederse vitamin eksiği olabilir dedi bakılması lazımmış
Pervin21 Orilamın şampuanı ve saç maskesi var çok güzel işe yarıyor tamamıyla bitkisel bal ve süt içeriyor