Efeesrsy Merhaba, oğlum 5 ay 7 günlük gece saat başı ağlayarak uyanıyor.. bu neden böyle ne zaman biticek😞
zeyn09 Efeesrsy dış çıkarıyor olabilir mi ? Benim oğlumda özellikle dış çıkarırken o hafta hep aglayatak uyanır 🤦♀️
Poncikbebisim Efeesrsy ya benim kızıma ne demeli! 16 Aylık ve gece iki olunca uyanıyor şuan kucağımda uyumuyor inat. Her gece böyle yaaa
Efeesrsy zeyn09 bilmem ki oladabilirsms görünürde birşeyde yok gibi.. bir anda sürpriz olursa bilemem tabi 😊
Busegg Poncikbebisim buna doktorumuz gündüz uykusu fazla geliyor olabilir veya gün içinde az yoruluyor olabilir demişti. Belki yardımcı olur
Busegg Poncikbebisim aslında yarım saatte çok az. Uykusunu alamayınca da aynı problemi yaşayabilirsiniz. Ayına göre uyuması gereken saate bakıp ona göre uyutup aralarda da yorulmasını sağlayabilirsiniz. Ben yere oyun matını serip oyuncaklarıyla oynatıyorum sağa sola döndürüyorum
Busegg Poncikbebisim gerçi artık 16 aylık olmuş belki inatlaşıyodur sizinle. Çocuk büyütmek ne kadar zormuş
Poncikbebisim Busegg aslında ben sütten kesmek zorunda kaldım kestiğimden beri böyle. Yoksa emerek uyurdu hep. Gecede hep emmek için uyanırdı hem emerdi hemde gözleri kapalıydı ama dalmıyordu genellikle