Busrasy Arkadaşlar kasım ayında doğum yaptım. 27-28.günlerde kanamam tamamen bitmişti. 20 gün sonra lekelenme yaşadım. Bir süre sonra normal adet gördüm ve o adetimde spiral taktırdım. Spiralden sonra 1 aydır açık kahve lekelenme oldu ama hala daha adet olmadım. Doğumdan sonra bu şekilde düzensizlik yaşayan oldu mu? Ne zaman düzene girdi adetiniz... Vallahi bi yandan içim içimi yiyo spiral taktırdığım ve ayriyetten yinede dikkat ettiğim halde acaba yinemi hamileyim diye düşünmeden de duramıyorum 😂 İki gündür adet olacakmışım gibi ağrım oluyo ama tık yokk..
ozgekeremehmet Busrasy ekim 31 de dogum sezeryanla dogum yaptim. 5 ay sonra spral takilabilir dediler. Bem 40 im cikinca hemen regl oldum bidaha halen daha olmadim . 5. Aya girdik bu ay ama ben adet olmazken takarlar mi sprali bilmiyorum😔
MinikcivcivimDeniz ozgekeremehmet benim dr um adet olup gelmemi soylemedi canim sadece 45.gunden sonra gel spiral takalim dedi. Belki yardimci olur bu bilgi sana
demir1717 ozgekeremehmet kan testi yapılıyor kanda gebelik çıkmayınca takılıyor. Normal doğumda 40. Günden sonra, sezaryen de 60. Günden sonra diye söylediler bana halk sağlık merkezinde.