Esraesen122 Kızlar bakmayın etikette güldüğüme ama çıldırmak üzereyim oğlum 5gun sonra 2yasina girecek ama bir haftadır huyu suyu değişti eskiden beni dinlerdi zorlasa olsa operdi severdi 1haftadir evin içinde yamyam gibi geziyor benim kıpırdatmam bile istemiyor onun durduğu yerde durcakmisin gündüz vakti lamba yakıyor kapatamıyorum bugün markete gittik resmen ekmek almak için çıldırdı yerlere attı kendini ekmek olduğu halde aldım meğer derdi poşeti koluna takıp taşımakmis daha neler neler asla beni dinlemiyor sinirlendiğinde kafasını yerlere vuruyor 2yas sendromu mudur sizlerde de varmı böyle sorunlar ne zaman geçer bu huyları
elifinannesi95 Esraesen122 olmaz mı benim kızım 20 aylık be uyku var nede başka bişey cinnet geçirecektim ağlamasından kucağına al öylece bekle diyor az indirince deli gibi ağlıyor bende 35 haftalık hamileyim kucağımda fazla tutamıyorum sinirden ağladım televizyon açtım şimdi sustu izliyor napıcamı hiç bilmiyorum sinirden başım agrıyor
Mom091 Esraesen122 çok uzun zamandır huysuzdu ama 2. Yaş gününü kutladık sabahı terör estirir oldu. Ağlamalar sızlamalar, hiçbir şeyden memnun olmamalar, inatlaşmalar, daha neler neler. Meğer melekmiş önceden kıymetini bilememişim😁
Biscolataerkegim Esraesen122 Ayy vallahi sabır taşı olsa çatlar karşılarında ☹️ Eskiden akşamları seviniyordum erkenden yatıyor da en azından şimdi kafamı dinleyebiliyorum derdim. Evde iki tane beşik var biri kendi boyunun iki katı diğeri de park yatak. Şimdi onlardan atlayıp oturduğumuz odaya geliyor 😩
OOglum Esraesen122 Bizimki 21 aylik bazen kendimi aglamamak icin zor tutuyorum 😑 ne istediğini de bilmiyor ki sürekli miz miz, bişeyi yapma dersem bin pişman oluyorum başlıyor ağlamaya durmuyoda 🙄 dün mısır sicak bekle biraz dedim diye aglamaktan morardi 😐 allah bize sabır versin ne diyim 😅