Oznuryunus Bugun ikinci asimizi olduk vurdurduktan kaç saat sonra ateşlendi sizin ki ve ateş olunca kaçtan başlıyor 37.1 normal mi? Benim ki sabah saat 10 da vurunda aksam10 gibi 37.1 oldu koltuk altlarına bez koydum 36.5 e düştü gece uyumalimiyim yoksa bekliyim mi ilk bebeğim ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız 🤦
EsofmanliSevketHoca Oznuryunus Oğlumda hiç bir aşısı ateş yapmadı, illa ateşlenecek diye birşey yok, ama takibini yap 36.5 yüksek değil,37 ve üstüne istersen calpol verebilirsin hem ağrısını da alır, rahat eder bebeğin, geçmiş olsun..
[silindi] Oznuryunus öncelikle sakin ol canım aşıda ateş normal ama düşmezse kesinlikle acile yönel uyuma diyemem ama tetikte ol ateş bu bir anda çıkabilir calpol yada pedifen ver canım biraz düşürür inşalalh bişey olmaz biraz düşmüş tekrar çıkarsa ılık banyo yaptır düşmezse acile git Allah yardımcınız oslun🙏🏻
Sinemisssss Oznuryunus aynısı oldu bizde de 37.2 gördük 1 çay kaşığı carpol verdim ağrısı da oldu yavrumun iyi geldi ben tabi sabahladım başında sürekli ateşini ölçtüm zaten bu gece o iyi olsa da seni uyku tutmaz cnm
elmasekerimmm Oznuryunus merhabalar ateş durumu gayet iyi mutlaka ince giydirin çok ateşlenirde bir çay kaşığı mor calpol verebilrsiniz benim doktorum aşıda sonra çok ateşlenen çocuk bağışıklığı çok güçlü olan çocuktur demişti çok sevinmiştim☺️ belki size de iyi gelir iyi geceler
Oznuryunus EsofmanliSevketHoca çok saol canim şimdi düştü ya 1 saat öncede calpol verdim gece yine cikarmi acaba bir bilginiz var mi
EsofmanliSevketHoca Oznuryunus Yani uyumadan başını bekle diyemem, zaten henüz çok küçük illaki emmek için uyanacaktır emzirirken bakarsın ateşine, için rahat eder, calpol rahatlatmıştır zaten, iz kalacağı için acı yapıyor haliyle💕
Oznuryunus [silindi] 37.1 oldu en yüksek sonra düşürdüm şimdi 36.7 36.5 çıkıyor bu asida verem oldufu için banyo yaptırma dedi ebe 38 olursa hastaneye git dedi
Oznuryunus Sinemisssss aynn canım uyuyamıyorum ama kaç gündür o kadar uyksuuzm ki zaten bünyem zayif bir yerde düşüp bayılırım yarin bir saatte bir alarm kursam siyoeum ama içim rahat etmiyor ateşli olsa huzursuzlanir mi yoksa uyur mu sizce
Fatmabkdmr Bize dr Muz 37.5 üstüne ilaç ver dedi. Ki bazen bazı zamanlar da da 37.1 olabiliyor ateş. Ben her zaman ilk gece tetikte olurum uyumam ateşi olur mu diye. Sürekli kontrol et canım. Eğer çıkarsa üstünü soy zıbınla kalsın.
Sinemisssss Oznuryunus cnm doktorum bana ateşin değilde verem aşısının kas ağrısı yapacağını söyledi aslında derdi o oluyor bebeklerin carpol verdiysen bence daha ateş yükselmez , ağrısını da iyi gelmiştir tabi de bir kaç saat alarm kur bari ateşini ölçersin zaten meme için kalkar
EsofmanliSevketHoca Oznuryunus Sen uyandırıyorsan rutinine devam et o zaman kalkınca bakarsın ateşine..
Oznuryunus elmasekerimmm çok teşekkür ederim o ateşini dusurdukten sonra bir daha çıkmadı şuan da aynı 24 saati geçti yine ateslenir mi üstü hala ince elleri biraz üşümüş ne yapmam gerekiyor dikkat ediyim mi yine yoksa giydirebilir miyum