AyseErva2095 Kızım 7 ay 23 günlük kalca ultrasonunda götürdük 2 aylıkken birşey çıkmadı ama şimdi yürütmeye basladigimda kızım sağ ayağını dışa doğru atıyor sizde doktora goturmelimiyim yoksa daha küçük olduğu için düzelir mi??
BeyzaLivaLeyla AyseErva2095 benim kızımda sol ayağı dışa basıyordu yürümeye başlayınca düzeldi çok şükür yürüyene kadar normal demişti doktorumuz düzelmezse 18 aylıkken ortopedi doktoruna gitmemizi önermişti gerek kalmadı
sun88 AyseErva2095 benim kızımında içe basıyordu. Şimdi 14 aylık düzeldi. Doktor çok normal daha yeni başlıyorlar bezde takılı yürüdükçe düzelticek dedi. Haklı çıktı. Yinede düzelmez se ortapediye götürürsün. Uygun ayakkabı egzersiz öneriyolarmş. Bu arada Benim kızımın adıda Erva 🤗
Gamze1134 AyseErva2095 arkadaşımın çocuğunun başına böle bişey gelmişti. Doktora gitti ama biraz gecikmişti bu sefer sektelemeye başlamıştı çocuk çok basit bi eksiklik yüzünden bu durumu yaşamış bildiğin d witamini eksikliğinden kaynaklanıyomuş takwiyeyi arttırınca düzelmişti sizde doktora götürün sorun bence
AyseErva2095 BeyzaLivaLeyla benim gözüm de sürekli üstünde kime sorsam evet öyle ama düzelir dedi yine de takiliyorum işte
BeyzaLivaLeyla AyseErva2095 ben hiç dikkat etmemiştim açıkçası eşimin kuzeni söyledi 11 aylıkken 12.ay kontrolümüzde sormuştum doktorumuza