Ebru41 Bebeğim 3 aylık bazen mamadan biraz zaman geçince böyle mincimsi kusuyor yaşayan varmı bu sorunu hani her mamadan sonra olmasada yinede kusuyor bu bi sorunmu ya
Uzymom Ebru41 valla kilo alımında sorun olmadıkça hiç kafanıza takmayın benim bebegimde 2 bucuj aylık doğdugundan beri kusuyo butun herşeyine bakildi temiz cikti. İlk zamanlar cok korkuyodum ama alistim artik yapcak bişey yok gittikçe azalmaya başladı 😒
Pinartrkz Benim beneğim 3 ay 19 günlük tam 3 aylıkken başladı sizin gibi halen kusuyor sorun olarak görmüyorum ben midesi gelişiyor ya da çok mama içiyor ya da reflü 🙄 çok kafa yormuyorum artık geçer gider çevremdeki herkesin bebeği böyle çünkü
Miray5737 Benim bebeğimde kusuyor 3ay 12 günlük doktora götürdüm idrar tahlili yapıldı temiz çıktı Reflü olabilir dedi damla verdi 2 gündür kullanıyoruz bakalım fayda edecekmi
Uzymom Ebru41 ikiside mevcuttu malesef korkup kaç kere doktora koştuk hatta bide bizimki sürekli kusuyodu ama çok şükür azaldı. Mama veriyosan reflü mamaları var onu dene canım emzirdiğim zamanda kusmuyo o mama sayesinde
Ebru41 Uzymom anladım aptamil kullanıyorum en iyi bu geldi bu zamana kadar ama şimdiye kadar kusmuyodu zaten yeni yeni başladı bizde gittik doktor her mamadan sonra sürekli kusarsa bakarız tekrar dedi bize
Uzymom Ebru41 aptamil bizde kullandık aşirı kusturuyodu bebelac ar kullanmaya başladık kusan bebekler için reflü maması