Sewooo Kader12344 en iyisimi bilmem ama dogdugundan bu yana sma kullanıyorum 4 ay 13 gunluguz memnunum
mrstucii06 Kader12344 bana sorarsan hipp derim ama cok pahali durumunu bilemiyorm kuzum bebekten bebege fark gösterebilir bebeğinin hangisini sevdigi önemli mesela sma cok iyi bi mama ama benim oğlumu kusturdu aptamile gectim oyle bir sorun kalmadi 😊
Demetalp Kader12344 bebekten bebeğe değişir mama her mama her bebeğe iyi gelmeyebilir. 3 ay 26 günlük oğlum ilk önce hipp kullandık organik diye ancak doyurucu Bi mama değildi çok kısa sürelerde acıkıyordu 1.5 aydır ise Sma kullanıyoruza
Nilust Kader12344 En iyi mama bebeğinize iyi gelen bence. Doktorlar genelde hipp ve aptamili öneriyor fakat hipp benim kızıma çok fazla gaz yaptı. Aptamil conformil kullanıyorum memnunum gaz sorunumuz tamamı ile geçti. Hatta gaz damlasını bile bıraktık conformilden sonra.
Demetalp mrstucii06 bende aynısını söyledim bebekten bebeğe değişiyor benim oğlum Sma ile kusmadı hiç sadece üşüttüğü zaman birkaç defa kustu o da üşütme kaynaklı idi
mrstucii06 Nilust bak banada mesela aptamili kullanma gaz yapar dediler gazdan cok çektim Allaha şükür 2.5 aylikken falan bitti ama bize gaz yapmadı aptamil
Minasu Bana kalırsa Bebelac aptamil gaz yaptı sma da güzel fakat aşırı kusturdu su an Bebelac gold kullanıyoruz memnunuz kilo durumu ay sonunda gorucegız🙄 her mama her çocuğa iyi gelmez cnm bebek belirler