Yusufunannesiaybuke 2ay 16 oglum var 2 haftadır meme reddi yaşıyoruz kucagıma emzirmek için aldıgımda aşırı bir sekilde aglıyor mamada yemiyor ne yapacagımı şaşırdım emmedigi için sütümde azaldı stres yapıyorum her kez bi yandan sütün yetmiyor ından aglıyor yok aç o yüzden aflıyır ne yapmalıyım
Bebeminnie Yusufunannesiaybuke tentene temas dene canm ama önce kendini rahatlat. Sen stresli oldukça bebek daha da huysuzlaşır Duşa girin birlikte suyu çok tazyikli yapma yavaş yavaş aksın, öylr emzirmeyi dene İkinizde çıplakken göğsüne al emzirmeyi dene
fst Yusufunannesiaybuke bizdede oldu ama oyucaklar konşmalar onun sesini bastrıp öyle emzirdim 4 gün sürdü ama acayip zorladı🤦🏻♀️🤦🏻♀️oyuncakla özellikle çıngırakla dene bende işe yaradı
Acemianne88 Yusufunannesiaybuke sarkı ninni söyle yürüyerek hoplatarak dene yada karanlık sessiz odada uykusu gelince emzir ben 5 ay öyle emzirdim 4 aylıkken yaptı 9. Aya kadar evden dışarı adımımı atamadım hiç emmiyor diye ama geciyor bu arada sütünü sağ azalmasın emmedigi için bi yandan da o azalabilir inşallah kısa sürede atlatırsın
Sevalmerdoglu Yusufunannesiaybuke bende yaşadım o durumu merak etme o sana mecbur bi şekilde emecek. Benim kızım uykuda emiyodu yda uyku sersemi yada ayakta gezerek biraz hoplayarak emzirebiliyodum. Sütünü sağmalısın vede evet ten tene temas ama pes etme