H12345 Kimin saati guzel atar misiniz bakalim 😀 Haydi erinmen🤩 Iki yıldır evime bir saat alamadım 😀 gelen soruyor yokmu diye. şöyle tablosu neyi saat nerden bulabilirim. İnternettten sitelerden. Bulunduğum yerde yok. Oturma odası icin
Viliviki H12345 ay çok güldüm ben de evime saat bakıyorum hatta az önce bıraktım bakmayı bulamadım tam nasıl fotoğraf yükleniyor sorayım size de seçeneklerimi 🤣
Vanilya H12345 Hadi ya. Zaten yorumlara iyi bakmak lazım canım. Yazık bişey aldım cam diye bildiğin kokan plastik
H12345 Viliviki kiz gelen saate bakacak ama saat yok utanır oldum 😀ayy bende bilmiyorum nasl resim atılır. Hic içime sinen bir saat iki yıldır bulamadım 😀
DaisyMom H12345 Biscolataerkegim bende 4 yillik 5 e gidiyorum.Benimde evde saat yok 😂 bi o eksik kalsin😛 herkeste telefon var gelen misafir telefona baksin😂😂gerci kiraciyim belki ondan heves etmiyorum hic birseye kendi evim olursa alirim🙈
Biscolataerkegim DaisyMom Galiba bende şimdi kendi evimde oturmadığım için sizin gibi önemsemiyorum 🤪
H12345 DaisyMom bizlerde aramıyoruz tlfnda bakıyoruz ama gelen kişiler hemen duvara yelteniyor hem bunun için hemde gyzel olur saat ama hiç guzel kendime göre bulamıyorum 😀
gozdesh H12345 ahaha benim de evimde saat yok hep klasik saçma modeller var bi türlü değişik güzel bişeye denk gelmedim
H12345 gozdesh aynen bende canim ama artık almak istiyorum biri gelince olmuyor hemde dekoratif guzel olur
Maviay H12345 Bir zamanlar bende oyleydim, bir türlü begenipte alamamistim gelen kafasini kaldirip saat ariyordu duvarlarda. Ben de romen rakamli yapistirmali saatlerden aldim artik 🤭