ikiKudurukAnnesi iki-bal-kiz-annesi ben hiç benzetemedim maşallah çok tatlı el çizgisine de bak gayet sağlıklı bence 😊
iki-bal-kiz-annesi ikiKudurukAnnesi ya teşekkür ederim baktım el cızgısıne aynı bızımkıler gıbı sıbyan cızgısı yok
Nergisim09 iki-bal-kiz-annesi oyyu cok tatlı benım kıza da bnzıyo vvalla bende senin gibi dusunuyo dumm😂😂hamılelık ten berii alakası yokmus megerse masallahh gayet saglıklı 😍😍
iki-bal-kiz-annesi Giray ınsanlar ıste klavye düzeltmiş ben burda bısey soruyorum mıllet b*k atma derdınde
iki-bal-kiz-annesi Mommy_Tugsa ya ne bılım ben bıde çocuk gelısım okudum sankı benzettım babasıda öyle dıyımce taktım sabahtan berı araştırıyorum
Mommy_Tugsa iki-bal-kiz-annesi bende cocuk gelisimi mezunuyum özel egitimde de calistim iciniz rahat olsun benzemiyo 😊
Merve5627 Neresi benziyor ya . Tamam ilk bakınca benzetiyor olabilirsiniz ama dikkatli bakınca tabıkıde benzemıyor . Bana kalırsa benzemiyor yani . İçiniz rahat edecekse doktora gösterin
iki-bal-kiz-annesi Merve5627 ya ne bılıyım sabahtan berı ıncelıyorum bı benzetiyorum bı yok ya neresi fılan kafayı yedım😅
aysnSzr iki-bal-kiz-annesi maşallah çok güzeller🤗anne baba olunca hersey de bir şey arıyoruZ malesef,korkuyoruz ve acabalar peşimİzi bırakmıyor.İçiniz rahat olsun 🙃zaten öyle bir durum olmuş olsaydı bu zamana kadar çoktan fark edilirdi.Sağlıklı ömürleri olsun inş🙏🏻
iki-bal-kiz-annesi aysnSzr ya demı annelık babalık işte herseyde bı evham bı takıntılılık çıkardı yanı okadar test yapıldı edıldı yanı
Durukusunannesii iki-bal-kiz-annesi cnm kızın hiçbişeklde down sendromluya benzemiyor boşuna üzülme . Ayrıca çok tatlı masallah :)
Koallam42 iki-bal-kiz-annesi yok canim ne alakasi var yok oyle birşey benzemiyor sen cok taktin galiba
Koallam42 iki-bal-kiz-annesi rica ederim ama valla biz anneler nadan böyleyiz harbi ya delirecex en son çocuğun bi gülmesini bile birşey buluyoruz🙄