ilosasell 4 ay 20 günlük bebeğim iki gündür uyutmak çok o Zor oluyor ağlıyor yatmak istemiyor çok uykusu oluyor ama asla yatıp emzik almak istemiyor bir süre direniyor sonra yorgun düşüyor galiba pes edip uyuyor? Bunun sebebi diş midir atak mıdır
Zey44 ilosasell bu gün gece 9999 defa uyanmış bi anne bırakıyorum buraya 😅😅 o kadar ağlıyo ki o kadar memnuniyetsiz ki bu aralar 19 gün kaldı sabır diyorum artık 😅
Prenses_annesi22 ilosasell aynen canım atak yasıuorsunuz bızımkıde aynı son 4 gün var btmesıne ınternetden atak haftası yazıp ordan dogum tarıhını gırıp bakabılırsın kac gun olduguna ataak haftası nzman dıye
aslanlarin_mom Melisasey 9 da yatan bebek banyo masaj zar zor 12 de yatıyor çok yoruldum fabrika ayarlarına geri dönermi acaba😓
ilosasell Melisasey bizim ki de bitmek üzere gösteriyor ama son günler böyle oldu öncesinde çok iyiydi
Mrs_Ladybird ilosasell benim biraz umudum var olmalı bu böyle hep sürmemeli dün 4 saat uyutmak için uğraştım ağlıyor çılgınlar gibi
ilosasell Prenses_annesi22 baktım da doğum tarihine göre bitmiş görünüyor ama doğması gereken tarihi göre 2 gün var
Ozzey ilosasell atak olabilir diş genelde 8. Ayda sıkıntı çıkarıyor ancak atak gibi geçmedi bizim. Bizim kız 4. Aylarda algısı çok açıldığı için çevresiyle de çok ilgilenirdi ve uyumak istemezdi. Sizinle aynı durumları yaşadık. Zor günler ama geçiyor.
birboncukannesiiii ilosasell atak dşye bişi varmış 😂 Biz çocuğu dr a götrdük niye ağlıyo biyeri mi ağrıyo diye. Dr atak dedi eşim nazar diyi 🤣