asel16_hurmuz Kızlar merhaba 3 ay 12 günlük bebeğim var uyurken arada sıra sıçrıyor kendini uyandırıyor tekrar uyuyor acaba neden olabilir
mirvey asel16_hurmuz canım kumdaklamıyorsun büyük bir ihtimalle oda etrafı boş eli ayağıda serbest oldu için sıçrıyor sıçradığı içinde uyanıyor otamatikmen büğüdükçe alışır düzelir anne kardında sıkışık malum 😂serbest kaldığı içinde sıçrıyor büyüdükçe geçer
Mom042 asel16_hurmuz bizim 4 aylik ac oldgunda ogun cok uyymadginda zorla uyudugunda heo sicrar 6. Aya dogru kayboluyor bu refleks insallah bizimkide kaybolur
asel16_hurmuz mirvey yok canım kundaklıyorum sadece gündüzlerini kundaklamıyorum gündüzleri çok sıçrıyor sadece
mirvey asel16_hurmuz tamam işte kudaklanmadığı için alışır geçer ben hiç kundaklamadım benim oğlum kabul etmedi büyüdükçe geçer
asel16_hurmuz Morfrenk beminkide çok fena ama zaten gündüz uykumuz pek yok 😂😂 gecede şükür hiç uyanmayız ben kaldırıyorum karnını doyurmak için 😂😂
Mom042 asel16_hurmuz insallah hala kundakla uyuyo dun kujdaktan yavas yavas cikarmak istedim ama sicradi uyandi