Yarman 7 aylık oğlum hala emekleme çabası içinde değil kollarıyla gövdesini bile kaldırmıyor habire dönüp duruyor en geç kaçıncı ayda emekler sizce
BalarisiYusra Yarman bizimki de otururken emekleme pozisyonunu alıyo ama dizleri üzerinde koyamıyor ayaklarını bakalım zamanla olur inşallah
iyikianneyim61 Yarman 8.5 aylikken bir anda emeklemeye başladı hatta bir sabah sasirdim:)tam 12 ayindada yürüdü
Pixel Yarman 7 ay 4 günlül benimki de aynı. Dönüp duruyor yüzüstü gelince kendini elleriyşe kaldırıyor ama asla emekleme pozisyonuna geçmiyor. Bakalım
Yarman Mom0911 tamam o zaman vakit varmış maşallah 🧿 her bebek bir olmuyor biliyorum ama biran önce görmek istiyor insan
Mom0911 Yarman tabiki 😇 bazı bebekler emeklemeden hemen yürürmüş , bazı tosun paşalar da benimki gibi geç emekliyorlar 😁
Seralp1 Yarman bizimki çok erken emekledi bnm düşünceme göre bi oyuncağı var balık baya sesli kuyruk sallayarak gidiyor onun çok faydası oldu ilk arkasından süründü 1 hafta içinde de emekledi 🧿☺️
06arzu Benim oğlum 5 aylıkken emekledi. 11 aylıkken yürüdü. Önüne ilgisini cekebilecegi oyuncak koyun ona ulaşmaya çalışır. Ama bazı çocuklar hiç emeklemeden de direk yürüyorlar. Dönebilmesi önemli…
SevgiliOglum Yarman 14 aylıkdı oğlum yürüdü 10 aylıkken emekledi çocukdan çocuğa değişiyor zamanı vardır merak etmeyin 🌺
irva Yarman Oğlum şuan 4 ay 3 günlük.Yüz üstü koyduğumda dönmek yerine önce emeklemeye çalışıyor.Karşısına evden biri geçince onu görünce daha bir hırsla emekleme gayreti içine giriyor.
Sadiye1 Yarman seninki yine iyi benim oğlum da 7 ay 5 günlük bir tosun paşa sağa sola döner ama yuvarlanmıyor yani yüz üstü sırt üstü dönemiyor sadece yanlara yüz üstü koyunca bide kaldırın beni diye bir sinir bir sinir kafasını gömüyor yere bağırıyor 🤣
_prens_prenses_annesi Yarman 7 ay 18 günlük olduk emekle me pozisyonuna geçiyor poposunu kaldırıp ileri geri gitmeye çalışıyor ama geri geri gidiyor çoğu zman daha önce doğru gidemiyoruz zamanı var daha
Yarman _prens_prenses_annesi bizimki 7 ay 3 günlük 15 günde belki bizimkide emekleme pozisyonu alır o halleri bu aylada komik oluyor sağlıkla büyüsün hepsin gerisi işin eğlencesi🥰