siyah_kalppp 2 saat sürdü yaklaşık ameliyat. Ameliyathaneye götürmeden bir ilaç veriliyor cocuk sakinleşiyor benim oğlum kahkaha atmaya başladı öyle bi ilaç🤣 genel anestezi verildi. Bir miktar uyandırıp getiriyorlar odaya. Bu zorunluymuş. 1 saat falan bir şey yedirmediler. Benim oğlum uyumak istedi ayağımda salladım. Ameliyattan 3 saat sonra falan eve yolladılar. Ordan ayrılırken giymesi için bol bir alt almayı unutmayın. Eve helince de ilaçlarını verdik uyudu sabaha kadar.
ameliyatta bakımlık hiçbir sorun ve zorluk yok. Ameliyat sonrası bandajlı oluyor o böyle. Sezaryen yerinizi düşünün. Ordan 2 cm kesi yapıyorlar. Bizin iki taraflıydı. Ve testislerde az bir kesi oluyor. Dr 3 gün sonra kontrole çağırdığında açıyor bandajı. Arada tentürdöyot sürün sadece diyor. O kadar. Bakımı yok yani pek.zaten dr dediği sünnet olmasa aynı gün ayaklanacağı bir operasyon. İzleri de bizim 8 ay oldu testislerde iz kalmadı. Sezaryen bölgesinde olan izler de yok denecek kadar az. Ben bildiğim için hafif görüyorum. Bilmeyen anlamaz.
sünnete gelince her bez değişiminde sargı bezine krem karıştırıp sürdük ve pipiye kapadık. Bu dr dan dr a değişiklik gösterebiliyor. Ne derse onu yaparsınız.
Ağrı kesici ve antibiyotik verdi. Saatleriyle beraber. Saatleri aksatmazsanız ağrı pek olmaz. Sadece bazeb çiş yaparken yanıyordu sanırım o zaman ağlıyordu oğlum.
başka merak ettiğiniz varsa cevaplarım😍