Mel62 Merhaba. Yarına biletim var iç hatlar uçacağım. Kimliğimi bulamadım kaybetmişim. Ehliyetimde kızlık soyisimim var değişmemiştim. Evlilik cüzdanı ile geçiş yapabilir miyim acaba? Çünkü nüfus müdürlüğünden çıkarabilme imkanım yok çünkü randevu yok.
Mom070 Mel62 Benim de kayboldu ama yanımda askeri kimlik yani eşi olduğuma dair kimliğim vardı aldılar yoksa almıyorlardı. Sanmıyorum cüzdanla alacaklarını.
Ezgiiiaselll Mel62 ehliyetin ve evlilik cüzdanınla yapabilirsin 😊 çünkü evlendim 1 bucuk sene kimlik degiştirmedim devamlı evlilik cüzdanı taşıdım yanımda 😀
Arhanmom Aynen bende aynı şeyi söyleyecektim bence de müşteri hizmetlerini ara ehliyetin var ve evlilik cüzdanını bir çok kurum kabul ediyor canını sıkma bir çöZüm sunarlar mutlaka e devlette görünüyor sonuçta nüfus kayıt örneği falan alırsın
Bgmtncr Benimde ayni sey basima gelmisti ucustan önce kimligimi kaybetmistim havaalanı polisinden gecici kimlik belgesi gibi bi kagit cikarttik oyle yaptim ucusu ama evlilik cuzdani falan yoktu yanımda olsaydı onu kullanabilirmisim oyle demişlerdi
Deletedmom_59 Mel62 ucus yapmak icin resmi bir belgeye ihtiyacınız var. Evlilik cuzdani ucus icin gayet yeterli merak etmeyin. Eski havacıyım kesin bilgi :)
Mombaby Mel62 evlilik cuzdani ile oluyor. Ben evlendim yeni kimligim 1 hafta sonra cikti ama eski kimlikle ucak olmadigi icin hep evlilik cuzdanimi gosterdim her ucusta