Prensannemm Hanımlar bebeğim 3 buçuk aylık emzirirken agliyo emmek istemiyor zorla veriyorum kucakta da durmak istemiyor uyumakta istemiyor napcami şaşırdım ne kadar sürer atak başlangıcı mı 🥴
Morfrenk Prensannemm evet atak döneminde büyük ihtimal, ayakta gezdirerek emzirmeye çalışın karanlıkta emzirin. Fazla inatlaşmayın ama memede de uykuda da sonra tiksinmesin
asel16_hurmuz Prensannemm benim kızımda öle bende kafayı yicem bizde 3 ay 12 günlüğüz bizimkide aynı şekil zar zor vermeye çalışıyorum yok napçamı şaşırdım bide benim kızım uyurken sıçrıyor kendini uyandırıyor sizinde oluyor mu peki
Prensannemm asel16_hurmuz Ayn bizimki de 3 ay 12 günlük sıçrıyor gece uykulu olduğundan neyse aliyo emmeyi yatağına koydugumda agliyo iyice Dalana kadar emziriyorum tekrar dan koyuyorum uyanırsa tekrar böyle sabah ediyorum😴😴
Prensannemm asel16_hurmuz kundak yapın arada yapıyorum ben ozmn rahat oluyor gerçi bu aralar kundakladimmi bas bas bağırıyor 🤦
asel16_hurmuz Prensannemm aynen öle kıyafet giydiremiyorum artık ortalıgı yıkıyor görende derken çocuğu dövüyorlar o kadar bağırıyor yıkıyor ortalığı 🙊😂