Merida1 Selam kızlarr buradan çok Bilgi sahibi oldum şimdide daha önce gittiğiniz muhafazakar, temiz, uygun fiyatlı bir otel arıyorum. Memnun kaldığınız otelleri yazar mısınız çok teşekkür ederim şimdiden
Merida1 Ftmsrsln didim caprice otele gitmiştik şimdilerde baya kapanmış sanırım kapanmadan önce de değişmiş kötüleşmiş diyorlardı giden arkadaşlarım
Ruen97 Annesi23 gold ısland çok güzel genelde yabancıların tercihi balayını orada yaptık tek türk bizdik ama rahattık yemekleride harikaydı ama alkollü biz alkol kullanmıyoruz çok eğlenceli geçmişti tavsiye ederim
Mrvebyds Annesi23 bende aynı şekilde gold island’ı tercih ederim mükammel bir otel .. balayında gitmiştik o zaman suit odaya 7.000₺ vermiştik şuan 11’i bile geçmiş tabi o ayrı 🥲
Ftmsrsln Merida1 konum olarak güzel yerde aslında Otelde vakit geçirmek istemezseniz tarihi yerlere gidebilirsiniz ya da Finike taraflarındaki koylarını da öneririm deniz açısından çok temiz oluyo müşteriler yemeklerindende memnun kalıyor 🤗
HilalGokalp Merida1 aile oteli hep çocuklu aileler var. Ben eşimle gitmiştim bebeğimiz yoktu o zamanlar. Memnunduk bi sorun yaşamadık.
S_x_w Merida1 selge beach e gittim 2 sene üstüste. Muhafazakar otel ancak uygun fiyatlı muhafazakar otel bulmak çokta kolay değil.. Bu sene için bakayım dedim 4 gece içim 10bin civarı çıkıyor 🙄😒 tabi benim biri bebek 3 cocuğum var🤭