Bayankus Yani zevkine de atıyor istegini belirtmek içinde atıyor bazen şarkı söyler gibi bagzende goca adam gibi dört aylık daha sesini tanımak için mi diye düşünüyorum 🤔 ama tecrübeli annelerede sormak istedim
Gmzdgs Bayankus kızım yıkıyodu ortalığı keyiften yapıyordu şimdi 15 aylık sinirlenince istediği olmayınca hala çığlık atıyor küçükken güzelde büyüyünce fena 😃😃
HilalGokalp Bayankus benim ki bi hafta sonra 5 ayı bitecek. 1,5 aydır çığlık atıyordu ama son 2 haftadır aralıksız sürekli zevkine çığlık atıyor. Artık eşimle ne konuştuğumuzu bile anlamıyoruz 🙄
Leylamoms 6 aylik o çığlıklar artik baya baya söylenmeye gecti kızdığında,mutlu olduğunda, onunla konuştuğunda çığlık atarak karşılık veriyor 😊
assd15 Benimde öyle elindeki oyuncaktan sıkılsa bile çığlık atıyo💁 Bide erkek bebek görenler kızlar çığlık atar normalde diyo 😂
sukayhanacar yavrukussss evet ya tam ne zaman düceğini kestirebilsem o an video ya alıcam o kdr komik ki o an aklıma geldikçe hep gülüyorum 😂
sukayhanacar yavrukussss ahahahaha kolay mı ama tüm gün emmek uyumak gaz cıkarmak dertleri çok büyük çoook 😂😂