Ecrininanesi Kızlar 9 gün sonra kızım bir yaşına giriyo ve ben benim baya eksiklerim var uygün fiyata bir yaş partisi elinizde varsa almak isterim
bir_pasa_annesi Ecrininanesi cnm 2 ele para verene kadar o fiyata sıfır alırsın trenyol da uygun ürünler var
CanselK Ecrininanesi Ben kızıma 6 ay kınası yaptım dünya kadar şey aldım sadece 200 lira tuttu. Adana parti malzemeleri diye bir site girip bak istersen çok uygun. 60 tane balın ve balon zinciri aldım onları geçirdim duvara monte ettim mis gibi oldu.
Ecrininanesi bir_pasa_annesi eşiminki varda eşim bu tarz şeylerden hoşlanmaz malesef alma gereksiz der ve ben almaktan vazgeçerim bir okadarda üzülürüm
Twinsmomee Kapıda ödeme yapan yerler var ben parti süs burada diye bir siteden aldım fiyatları uygun ve güzel geldiler 9 Nisanda kızlarımın doğum günü elbise için lcw falanda kapıda ödeme yapıyor
nneslihan Ecrininanesi bu sayfa kapıdan ödeme yapıyor🌸 https://instagram.com/partiden?igshid=1fzjaj58fm0hr
CanselK Ecrininanesi dediğim yerden bakabilirsin isteidğin herşey var. Ben bide pastasını kendim yaptım. Şeker hamuru ve pastacılarım kullandığı kabartma tozundan aldım o yüzden o kadar tuttu