Minico Kızlar merhaba 1 buçuk aylık bebeğim var sadece mama ile besleyenler kaç saatte bir kaç CC veriyor acaba, en son 1 aylıkken 4000 kiloydu ona göre mi hesaplama yapılıyor
Aslanmamy Minico 2.5 aylık 3 saate 120 cc veriyorum bazen 3 saati beklemiyor çok ağlıyor 2 2.5 saatte 100 veriyorum öyle olunca kilosu 2 aylıkken 5100 Dü acıktığım anlarsınız zaten
Deletedmom_52 Minico bende oğlumu mama ile besliyordum ama inan ne kadar veriyordum hatırlamıyorum. 2 saatte bir 60-90 arası ver zaten anlarsın doyup doymadıgını. Geceleri de aynı şekilde yapıp deneyebilirsin. Zaten doymadıgı zaman anlarsın canım. Birazda senin bebeğine bağlı ne kadar içtigi
Ye2020 Minico şuan oğlum 3 aylık 1.5 aylıkken 60cc veriyordum 2 yada 2.5 saate bir tabiki burda kilosuda önemli …
Aslanmamy Minico gece 9 da yiyip yattığı zaman 3 de kalkıyor 12 de yediği zaman 5 civarı kalkıyor sadece 2 kere
Minico Deletedmom_52 benim bebeğim geceleri 3 saat kadar uyuduğuda oluyor o yüzden napsam bilemedim açıkçası geceleri ağlayınca yapıp veriyordum ama gündüzleri saat aralığına dikkat ederek veriyorum 90 içiyor 3 saatte ama kilo almıyor gibi
Deletedmom_52 Minico benim oğlumda zayıf ama çok şükür saglıklı. Yani bebek zayıf olunca yada kilolu olunca birşey olmuyo önemli olan sağlığı. 4 aya kadar mama su ve arada bir çay şeklinde devam edin. 4 aydan sonra ek gıdaya başlayınca kilo almaya başlar merak etme
eda_16 Minico canım kilosu ile kiloyu 160 ile çarp sonra 8 e böl yani 4000*160÷8=80 8 öğünde her öğün 80-90 cc yiyebilir
balkizlarinanasi Minico 3 ay 23 günlük kızım var 2 saate bir bazen 3 saatte bir 130 yada 150 cc arası mama içiyor keyfine bağlı o anki zaten ben hareketlerinden ve isteğinden anlıyorum gece de saat 23.00 gibi uyur genelde saat 3 te bi kalkar 150 cc mama içer bide saat 6 da kalkar aynı şekilde yaparım o şekilde devam ediyoruz bakalim