Elizya17 Kızlar selam bugün sağ memem diğerine göre şiş ve yukarı doğru ağrıyor göğüs ucum da bişey yok 3 aylığız hiç olmadı. Ama bugün bir ağrı var geçmiyor emziriyorum ucunda olmadığı için emzirirken ağrımıyor sağıyorum emme bittikten sonra da. Bişeye şişmişsindir dediler ama canımın isteyipte yemediğim bişey de yok. Ne yapmam lazım? Başına gelen var mı ?
Ays__sse Elizya17 benim de ilk iki ay çok ağrıdi ,Dr sıcak su torbası koydurmustu.ama aynı şey mi bilmiyorum tabi
Mom0911 Elizya17 yaa benimki de şimdi tam böyle oluyor neden acaba bilmiyorum, hep emziriyorum sütümü saklamıyorum tutmuyorumda. Sağ mememin üst tarafı ağrıyor. Bazen öyle oluyor , ama sonra geçiyor 1,2günde🙄
Nihal_89 Elizya17 mastit olabilir .. üşüyorum deyince ordan anladım benimde öyle oldu şişti ne kadar emzirsem sağsam da geçmedi birde kızardı Ağrıyan bölge kıpkırmızı oldu .. antibiyotik kullandım öyle geçti ertelemeyin doktora görünün
arzunur Elizya17 benimde olmuştu duşta masaj yapmıştım bide o göğsümü emzirdim 2-3 kere üst üste öyle geçmişti