pembeninkurku Kızlarr sol göğsüm tıkalı çünkü kızım onu emmiyor aslında silikon uçla emziriyorum ama sol göğsüm tıkandı ne yapmam gerekiyor canım acıyor tıkandığı belli bi öneriniz var mi😫
1pollyanna pembeninkurku sicak dusta tarama ve masajin iyi geldigini cok okumustum. Hatta bi annemizde sizin gibi canim yaniyor demisti ve taramayi söylediğimde iyi geldi diye dönüş yapmıştı isterseniz bir deneyin
pembeninkurku Ays__sse sağıyorum canım ama yine de işe yaramıyor hep bi ağrı var tıkandığı o kadar belli ki ilk zamanlar 160-170 cc geliyordu şimdi artık zar zor 60 cc geliyor
Momcnssss pembeninkurku tıkalı kısmı sıkarak sağ. Makina sağarken sen o şiş kısımlar iyice sık damar açılır o zaman ben öyle yapıyordum. Hatta sıktığın zaman tayzikli şekilde gelecek
Mom081 pembeninkurku evet benimde oyle olmustu sicak su tuttum kaynar suya kitle kitle olmustu sonra gittim pompayla gögsunu sıkarak sağdım acildi
Mommyy70 pembeninkurku soğuk press yapın sütünüz yağlı ise sıcak press yaparsanız sütünüz donar tikanir
pembeninkurku Mom081 sağıyorum her gün canım ya bana mısın demiyor sanki hiç açılmıyor kızımda o göğsümü emmiyor belki emse açılacak ama resmen savaşıyor çocuğun emmesiylede sağma bir olmuyor
Hotic pembeninkurku sıcak su tutup sıcak su torbası koymuştum ve bebeğinizi emzirirken öne doğru hafif eğilerek emzirin ben öyle halletmiştim yani en azından
06082020 pembeninkurku elinizle sagmaya çalışıp boşaltın yoksa ateşlenirsiniz benimde bebeğim 1 gün hiç etmemişti cok ağrımasın elimle sandım sütü boşaltım sonra emdi