Busra3246 Kızlar merhaba üzerinize afiyet biraz grip olmuşum 5 aylık bebişim var katarin atsam bişey olur mu ya da sizler neler yapıyorsunuz
Wolverine Busra3246 Parol dışında bilmiyorum ne içilir. Ben grip olacağımı hissettigim zamanbol sirkeli sarımsaklı gerdan çorbası yapıp içiyorum. Çabuk toparliyor. Bir de bol sıvı tüketimi✓
Fatmaerdem Busra3246 salgın var sanırım bende grip oldum 5 aylık bebeğime de bulaştı parol verdi doktor bir de boğaz spreyi bebeğime de calpol verdi. Geçmiş olsun canım
Hohomoromu Busra3246 katarin atıp atmayacaginizi en iyi doktor bilir bu soru Dr a sorulması gereken bir soru burda için derlerse icecekmisnz emziriyorsanız Dr olmayan kisilrrin fikirlerine göre hareket etmeyin ıhlamur çayı demleyip için bol bol c vitamini tüketin
Busra3246 Fatmaerdem evin içinde maskeyle dolanıyorum geçmesin diye parol attım ama bana mısın demedi
Wolverine Busra3246 https://www.nefisyemektarifleri.com/gerdan-corbasi/ Ben dana gerdan ile yapıyorum içine bol sarımsak atıyorum. İçerken de sirke limon sıkıp içiyorum
Busra3246 Hohomoromu canım Allah’a çok şükür o kadarına aklım yetiyor doktoruma da mesaj attım yazıyı Tam okuduysan şayet gripken siz neler yaptınız diye ekledim yine de teşekkür ederim görüşün için