Sulem Kizlar normal dogum yaptim 1 ay oldu kanamam durdu cok oldu ama az bi dikisim var kanamaya basladi acaba biseymi oldu tam iyilesecegim zaman dikisimin oldugu yer kanamaya basladi 🤦♀️🤦♀️
Sblcyln Sulem Bunu bende yaşadım canım bende genelde birliktelik sonrası oluyordu benimde 6 dikişim oldu
arzunur Sulem Sulem büyük tuvalet yaparken ıkındıysanız ondan kanamıştır belki, benim 2 aylıkken bile kanamıştı ıkınmadan dolayı
Sblcyln Sulem belki iş falan yaparken kendini zorlamış olabilirsin canım ondan da olabilir ben acı çekiyordum resmen birliktelik yaşarken 🤦♀️
Sblcyln Sulem biraz acıyor canım ilerde olacaksınız ama dikiş yeri henüz iyileşmediği için öyle acıyor Ben birlikte olmadan önce ağrı kesici am istersen ben öyle yaptım işe yarıyor
Sulem Sblcyln ne zaman birlikte oldunuz biz daha 1 aylik olduk ama iliski girsemmi bilemedim yada beklessemmi 🤭
Sblcyln Sulem valla canım biz kırkımı beklemedik çünkü kanamam tamamen bitmişti 32 günlüktüm o zaman beraber olduk kanamamın tamamen bittiğinden emin olduk beraber olduk canım kanaman bittiyse sorun yok canım