Birkizannesii Neler veryosnz kizlr yulaf pirnc unu fln veryorum un kullanan vrmi Patates Sogn Kabak havuç Elma armt muz fln baska ne verebilirm
MutluMommy Birkizannesii valla ben baya bişey veriyorum soğan sarımsak hariç tüm sebzelerden verdim hepsinden çorbalar yaptım yumurta peynir patates havuç salatalık kabak bal kabağı karnabahar kereviz brokoli kapya biber say say bitmez şuan olan tüm meyvelerden verdim bunlrdan muhallebi yapıyorum
3children1mom Birkizannesii köfte, haşlanmış sebze, su ile hazırlanan kek (süt koymadan yapabilirsiniz), muhallebi, yoğurt çorbası
ufuk0505 Birkizannesii Yulaf ,pirinç, köftelik bulgur, irmik, keçiboynuzu unu, normal unda kullandım Sebze olarak kabak patates havuç balkabağı kırmızı kapya biber brokoli karnabahar ıspanak taze fasulye Et suyu, tavuk suyu Yumurta sarısı Tel şehriye arpa şehriye Pekmez Ceviz Hepsini deneyerek verdim sizde tabi deneyerek verirsiniz
Cimcime61 Gün kurusu , kuru dut, acve hurması ama en çok bal kabagı bağışıklık güçlendirir. Havuç vss çok birşey karışım yapmıyorum iyi sindirsin diye
Cimcime61 Yulaf ezmesi ve bebek ilmiği , bebek tarhanası aldım ilerleyen günlerde pankek vs yapıcam inş
3children1mom Birkizannesii Ben iki kızıma da verdim 7 aylikken başladım doktor günde 2 tane yesin dedi
Merialp Birkizannesii benim oglum 7 bucuk aylik doktoru et kiyma yesil mercimek hep ver, demir deposu cok önemli vitamin ver artik birsey olmaz dedi, bende veriyorum yani
Miyauw 7 ay 22 günlüğüz ben ne yemek yiyorsam onu veriyorum artık 😅 tabi tadımlık ama doyumluk olarak çorba vs veriyorum yiyor et-kıyma da verdim sebzeler ile pek aramız yok onu aşmaya çalışacağım 🥰 ( zararlı şeyler hariç.)
3children1mom Birkizannesii fırın da yada tavada kendi yağıyla yanmaz yapışmaz tavada yada tost makinesi😊
sevimlienerji Birkizannesii Bebek irmiği ,pirinç unu ,yulaf ezmesi ,yoğurt ,avakado ,patates köftesi ,sebze pureleri, çorbalar ,buğday ruseymi, krep, kıyma, kereviz, yumurta birsuru şey var verdiğim daha düşündüm de