AntiFilozof Kaç saatte bir acıkıyor bebeğiniz kızlar benim bebeğim yarım saatte bir 5 dk emip bırakıyor oyuncak etti beni iyice iki saatte bir doya doya emsin istiyorum ama yok normalmi bu değilse nası sağlayacağım bu düzeni ?
Defnekokusu AntiFilozof 20 günlük bebek doya doya emmez çenesi yorulur. Iki meme toplam 20-30 dakika idealdir.
Busrminel AntiFilozof çenesi kuvvetli olmadığı İçin sizin çok iyi ememez karnı tam doymadıgı için sık amel ister 3 aya kadar böyle devam eder sütünüzü sağıp kaşıkla verin em azından mastit olmazsınız
yasam-arya-mom AntiFilozof benim 1 aylık bebeğim ama doğduğu günden beri gaz sancıları olmadığı günler, 1-2 saatte bir bazen 3 saati buluyor uyanması . Göğüslerim dolmuş oluyor . İyice ikisinide emip yatıyor. Ama bebekten bebeğe fark var.
yasam-arya-mom AntiFilozof sakın üzme kendini ama böyle bişey için en azından emiyor kısa olması hiç önemli değil. Sen stres yaparsan bunu bebekte hisseder. Emin ol günden güne bile değişiyor bebekler bu düzen bile değişir . Bak benim bebeğimde kolik bebek sürekli ağlıyor gündüzleri ve benimde bunun için yapacağım pek bişey olmuyor . Çok şükür sağlıklılar öyle düşün.❣️
AntiFilozof yasam-arya-mom evet çok şükür sağlıklılar benimki doymadığı için hep uyanık kalıyor nası olacak bilmiyorum çok teşekkür ederim size🙏🏼
yasam-arya-mom AntiFilozof sağmayı yada kaşıkla vermeyi denediniz mi ? En azından bu içinizde bi soru işareti olarak kalmaz
AntiFilozof yasam-arya-mom sağıyorum ama kaşıkla şırıngayı denedim gerçekten o kadar beceriksizimki çocuğun üstünü ıslakmaktan öteye gidemiyorum biberonla verdim sağdığımı memeyi zor tutuyor bu seferde
yasam-arya-mom AntiFilozof bi video izlemiştim parmağını veriyor çoçuğun ağzına çocuk birazda olsa çekince şırıngadan süt veriyor ağız kenarından. Hem emmeden ayrılmaz hemde daha fazla beslenir onu dene