Blndla Kızlar doktor muxovul fitl verdi cok fena biseymiş bu yas :(( emzirirken kullanabilirsin dedi ama recetese emzirirken kullanmayın bebeğe gecer yazıoo :( napıcam bilmiyorm bu durumu yaşayan varmı
Yelizdurmus Blndla ben hamileyken vermişti 8 aylık falandım ya kullan verdiyse bişey olmaz doktor bilir iyisini
Dgndrmz Blndla bekarken olmustu doktor ilaç vermişti içindede 4 tanemi ne vardı sanırım tam hatırlamıyorm bayag oldu içtiğim anda direk resmen kağıt çıkar gibi gitmişti be iki güne düzelmişti bebek olayını bılmıyorum ama
EbruBaz Blndla canm travazol mantar kremi var özel bölgeyi güzelce temizleyip kurulayıp o kremi uygula mantarı yok edicek. kaşıntı da çok vardır kesin onuda rahatlatıcak.
Dogudabirogretmen Blndla brn kullandım. Kesinlikle kullanmalısınız krem vb şeyler içerideki mantarın çözümü değil maalesef. O acı ve kaşınma hissini çekeceğinize kullanın tabiki
Songulklcc Bendede vardı ilaç verdi ağır bi ilaçmış ama doktor dedi bir kere içersen bişey olmaz ben içtim bide iki tane fitil verdi
Blndla EbruBaz evet cok fena mahvoldm kaç gündür :(( kremi verdim kullanmaya başladm fitili ne yapacağımı bilmiyorum :(
Blndla Dogudabirogretmen recetede anne sütüne gecer tedavi süresince sütü kesin diyor :( nasıl keseyim sütü 1 haftalık fitil