defnesmomm YigtnAnnesi molfix değil ama başka markanın külot bezini kullanıyoruz. Yanlardan yırtarak bezi çıkarabiliyorsunuz, böylece hiçbir yere bulaşmadan temizleyebiliyorsunuz
Gin YigtnAnnesi sleepynin külot bezlerini kullanıyoruz. Ayaklandıktan sonra gündüzleri çok daha rahat oldu onunla bez değiştirmek. Kenarlarından yırtarak çıkartılıyor kolayca.
Merve123456 YigtnAnnesi biz de kulod beze gectik rahatladik dunya varmis dedik. Inanin cirt cirtli beZlerden daha iyi. En az bulasma bu bezde bence. Diger turlu yatirarak aciyoruz altini benimki dönüyor filan cok batiyordu heryer. Ama bu beze gecince daha temiz oldu diye dusunuyorum. Hem baglamasi da cok kolay. Oglum cirt cirt bezi hic baglatmazdi smdi bunu severek giyiyor
Totisinannesi defnesmomm 4 numara beş kullanıyorum bende cirtcirtli alsammi diyorum ama bebeğim henüz 5 aylık. Rahat edebilirmiyiz ki ?
defnesmomm Totisinannesi çok rahat bence, biz 3. Aydan beri kullanıyoruz, kızım 13 aylık şu an. Büyüdükçe hareketleniyorlar, hop diye giydiriyorum hemen, belini ayarlama derdi olmuyor. Küçük paket alıp deneyin önce bi. 🕊️
Gin YigtnAnnesi küçük bir paket denemek için alın, iyi olursa devam edersniz. geçen aya kadar gündüzleri sleepy külot bez geceleri prima kullanıyorduk. Bu ay sleepynin gece için külot bezi çıkmış onu kullanmaya başldık. Onu da deneyebilirsiniz 😀 normal külot bezi gece için yetersiz gelmişti bize.