Nilim Bebeği bronşit olan var mı arkadaslar😪 başta burnu tıkandı bebegimin hırıltısı arttı 2 gun once doktora götürdük bronşit değil ama bugun oksurmesi fazlalaştı ve hirilti devam ediyo ateşi yok acaba bronşite dönmusmudür 1 ay 16 gunluk bebegim
chd Nilim salgın var herhalde😓 benim bebeğimde aynı şekilde hırıltılı ölsürük ve hapşuruyo, burun akıntısı da var ama ateşi yok çok şükür, doktor calpol şurup, prospan öksürük şurubu ve serum fizyolojik yazdı
Ayseagenurcngl Nilim benimki bronşit olmadan direk Zatüre oldu hastanede yattık solunum sıkıntısı bile çektik 🙄
Arslaninannesi Nilim boz de aynı durumdayız bronşit değil ama bronşları dolmuş dedi prospan calpol ve klamoks verdi
Evlatask11 Nilim bizim bronşit başlangıcı dedi doktor aynı saydiklarinin hepsi var ve cok şık hasta olmaya başladı
Aysegulisaa54 chd prospan çok iyi gelıyor bol bol fizyolojik serm sık benım oğlumda oldu çok agır girip dedi doktor prospan şurup iyi geldi
chd Nilim 3 aylık bebeğim, doktor günde 3 kere her bir burun deliğine 4 er damla şeklinde uygula dedi öyle yapıyorum
Ayseagenurcngl Nilim 1 saaate bi yapıyordum ve bİ burnundan sıkıp diğer burnundan çıkıyordu Çeroki olduğu için burun aspiratörü ile çekiyordum ama şimdilerde yine açıyorum ama çekmiyorum
Evlatask11 Ayseagenurcngl ben de tuzlu su yapıyorum siringayla iki burnuna verip aspiratorle çekiyorum sağlık ocağına sordum tuzlu su daha iyi dedi dogal
Ayseagenurcngl Nilim öksürük hırıltı inleme solunumda sıkıntı çekiyordu hiç hali yoktu ağlarken bile çok kötüydü gözünden iltihap akıyordu gözleri kıpkırmızı ateş hersey vardı
Amargi_nes Nilim benim bebeğim 28 günlük bronşit oldu. Başta bronsit başlangıcıydı. Snra ilerledi önlem almamıza rağmen. Yani ilaçlarmi fayda etmedi dr mu güzel ilgilenmedi bilmiyorum ama atlattık çok şükür Buhar sayesinde. Şimdi 2 buçuk aylik
Nilim Amargi_nes çok şükür inşallah bizimde hemen geçer bizde buhar yapıyoruz odayı nemli tutmaya çalışıyoruz siz nasıl uyguladiniz
Amargi_nes Nilim Bnde basta odayı nemli tutmaya çalıştım sıcak su falan koyuyodum odaya ama pek fayda etmedi. Burnu hep hırıltılı ve kuruydu damlada vermeme rağmen. Günde 2 kez buhar verdim olmadı. Ilerleyince günde 4 5 kez ver dedi dr. 2 3 saatte bir buhar verip sırtına vurup masaj yapıyordum. Böylece buhar balgamı yumuşatıp sirt masajıyla atıyordu. Bide gold mix yaka damlası kullaniyordum. Mentollü olduğu için oda burnunu nefesini açıyordu. Insllh cabuk atlatırsınız. Ben bebeğimin o hiriltisini duyunca deli oluyodum hele nefes alamıyordu o çok kötüydü. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canm
Ysf Nilim Yok canım hırıltı balgamdan olur genelde bizde öyleyiz ama 2 günde bir gitmek istedim doktora ciğerlerini dinletiyorum ateş varsa emmek istemiyorsa uykuya engelse o zaman getir dedi doktor. Burnu tıkalı ise serumla yıkı sık sık rabbim tüm yavrularımıza şifa versin inşallah