_elmaliturtam 3 ay13gunluguz kizlar bebeğim arada su gibi kusuyor fışkırır şekilde genelde emzirdikten sonra oluyo . Deminde iki kere üst üste oldu. Emzirdim on beş dk dik tuttum yatırdım ondanmidir yoksa usutmus olabilir miyim
29122020 _elmaliturtam bende şimdi bununla ilgili post açtım ilk defa benim bebeğimde fışkırır şekilde kustu mama yedikten sonra gazını çıkarıyordum
Sumeyra87 _elmaliturtam o bizdede var yatiyorsa likir likir diye cikiyor.ben dun doktora goturdum herseyi normal cikti.arkadasimda sanki su icirmissinde onu kusar gibimi dedi evet diyince o normal dedi.tukuruk bezleri calismaya basliyormus ya bu aralar ondan olabilirmiki diyorum bende.
Melike_01 _elmaliturtam bebekler çok doydugu zamanda o şekilde çıkarıyor ve hıçkırık tutuyor galiba bu da sindirim sisteminin iyi çalıştığı anlamına geliyor
Nezkavran Berfin_Atar ne kadar süre gaviscon tozu kullanacaksınız? ben bi kutu bitirdim sonra tekrar almadım.
Sumeyra87 Berfin_Atar doktor bizede verdi1 hafta deneyin dedi bugun esim alicak ise yaradimi sizde acaba
Nezkavran Sumeyra87 reflü var bizdede eskisi kadar fıskırır tarzda kusmuyor azaldı yinede az az devam ediyor. Sizede iyi gelir insallah
Sumeyra87 Nezkavran tahliller hepsi temiz cikti ins bizede yarar kimiside kabizlik yapti demis ama bilmuyorumki
_elmaliturtam Nezkavran hiç goturnedim ben doktora arada oluyor bugünde iki kere üst üste oldu ilk defa
Sumeyra87 _elmaliturtam iste boyle olanlar oluncada e hersey temiz cikincada normal heralde diyorum bende bilmiyorumki.