GulAkkaya Kızlar yulafın sütü arttırıcı özelliği olduğunu duydum yiyeniniz nasıl yiyorsunuz tarifiniz varmı?
Bahriyei GulAkkaya merhaba, ben de öyle duydum ; bir kase kefir, süt veya yoğurdun içine yulaf, badem, ceviz ve meyve ( nar, muz,yaban mersini) ekleyip yiyorum. Gözle görülür süt artması olmadı ama sevdiğim için de ara öğün olarak yiyorum yine de..
Emirin_Annesi10 GulAkkaya sütü ılıyıp yulafa katıp içine muz doğruyorum. Biraz da pekmez damlatıyorum☺
ElifTGM GulAkkaya sütü kolay indiriyor. Mesela bebek 5 çekişte 2 ke yutkunuyorsa 4 kez yutkunuyor gibi. Bebek daha aktif emiyor ve hakikaten sütü artırıyor. Ben yulafı iyice pişriyorum sütte. 1.5 bardak süte, 3 kaşık yulaf ekleyip iyice şişene kadar pişiriyorum. İçine kuru meyve falanda ekleyebilirsiniz. Ben kuru ananas hindistan mango falan ekliyorum. Veya bir çay kaşığı şeker atabilirsiniz tadı aynı sütlaç gibi oluyor bu şekilde günde bir kase tüketiyorum ben. yulafı çiğ veya tam pişmemiş asla yiyemiyorum kokusu tadı midemi bulandırıyor. Çiğ sası bir tadı var o beni mahvediyor. Bu şekilde pişmiş benim sütümde epey etkili.
Yagmursonrasitoprakkokusu GulAkkaya ben de her gün tüketirim ve bence de faydası var süt konusunda. Ben sütle karıştırıp üzerine de biraz tahin, pekmez ve tarçın koyup yiyorum
sevimlienerji GulAkkaya yulafı biraz sütle yumuşayana kadar pişiriyorum piştikten sonra içine fındık ezmesi muz badem ceviz ekliyorum 😊