Prensesannesi28 Merhaba kızlar yerleri hep elimle siliyorum viledayla içim rahat etmiyor sonrada bel fıtığımdan dolayı da ağrı çekiyorum vipahmetin 3 lü mopu var kullananlar memnun mu güzel mi temizliyor mu kullanışlı mı?
aybkkara Prensesannesi28 ya galiba şans işi kuzenim çok memnunmuş ben geçen trendyoldan sipariş verdim paspa kısmı yapışmadı bir türlü sorunlu çıktı iade edecem o da kabul edecekleri meçhul
Mervetahir aybkkara vip Ahmet’in sayfasına bir bakın isterseniz kullanımı için çok kişi sorunlu demiş ama kullanımda hata oluyormuş
Baharayazela aybkkara sen vip ahmaetin instagram sayfasına gir çoğu kişi yapışmadı diye yakındılar yanliş takıyormussunuz bezi kovaya koyerken sıyrılıyorsa yanliş ypıyosnız instagram sayfasonda var nasil takıldıgının onada özelddn yazarsan dnş yapar
Alameti-farika2005 Ben trendyoldan sprey mop aldım 3 gündür sprey mopla yerleri siliyorum büyük kolaylık vallahi,keşke daha önce alsaydım bu modülü aldığımdan beri de yerleri dip bucak siliyorum bugün odayı dip bucak sildim 5 dakikada bitti
Alameti-farika2005 Prensesannesi28 yerleri silerken sıkıntı değil ama silme işlemi bitince çıkarıp yıkayıp asıyorum
Sehzadelerm aybkkara bendeki üç delikte sopadaki tırnaklara girince sorun çözülüyor biraz uğraşın bulursunuz