Metekusunannesi 6 aylık bebeğim var ve sese çok hassas . Onu uyuttuktan sonra evde çıt çıkaramıyoruz , kapısını kapatıp uzaklaşamıyorum da uyanır da duyamazsam diye. Telsiz almaya karar verdim ama hangisini alsam bilmiyorum. Öneriniz var mıdır ?
Maviyesil121212 Metekusunannesi Philips avent 👍🏼 Ses çok net yatakta döndüğünü Bile duyuyorum ve asla parazit yok her yerden de çekiyor
Miican Xiaomi 360 pro kamera kullanıyorum telefondan takip ediyorsunuz fiyatı 250₺ 360 derece dönme gece görüşü var görüntü kalitesi çok iyi. Video ve fotoğraf kaydetme özelliği var.
Biranne91 Niloyaa bende o kamerayı kullanıyorum ve çok memnunum. Hem bebeğin sesi size geliyor ve eğer isterseniz sizde mikrofona basıp kamera olan odaya ses gönderebilirsiniz. Sıfır ışık olan yerde bile görüntü var. Ve mesela uzun süre hareketsizlik ten sonra bir hareket oldu kamera o anı kaydediyor ve kayıtlı telefona o görüntüyü gönderiyor. Siz daha sonra açtığınızda bile o anı izleyebilirsiniz
Maviyesil121212 Metekusunannesi 360 diyor ama komşuya gitmem gerekti kızım uyurken telsizi aldım yanıma nolur nolmaz diye, mesafe 500 metre kesin vardır(müstakil) Baya güzel cekti
Bgmbgmbgm Metekusunannesi bebevo vm903 kullanıyorum çok memnunum. Ses görüntü çekim kalitesi yeterli.