yamacinannesi arkadaşlar merahaba istanbul avrupa yakasında yenidoğan kalça ultrasonu çeken özel hastane arıyorum var mı bilginiz çektiren varsa fiyatını da söyleyebilir mi acaba?
Sema99 yamacinannesi ben devlet hastanesinde yaptırdım kalça çıkığı testini özelde ne kadar bileğim yok
Hande yamacinannesi canım ben huzur hastanesinde yaptırdım 250 lira ödedim muayene ücreti ile birlikte ama 2. Ayında yine getir dediler tekrar yapalım neden dediğimde daha net anlaşılır emin olalım denildi. Resmen adam kazıklamak için uğraşı gibi geldi madem henüz küçüktü neden yaptınız ben devlete götüreceğim özeller maalesef böyle olabiliyor 🤷🏻♀️
Bts yamacinannesi canım ben kolan bayrampaşdda yaptrdm 100 tl ama gelişim geriliği vardı sonra mega medıpole götrdüm bagcılarda 276 tl öenmli bisey bu ona göre karar ver herkes güzel bakamıyor birde devlette yapıyormus ücretsiz
yamacinannesi Sema99 kaçıncı ayda yaptırdınız biz daha 1 aylığız ve yaptırırken nereye randevu aldınız hangi bölüm yani
Annesininvebabasininaskimira Sema99 nasıl bir aşama oluyor nereye randevu almaliyim. Çocuk doktoruna aldım gittim erken ikinci ayinda gel ve ultrasyona randevu al dedi.
Nekwa Hande 2 aydanönce bebişin organları tam gelişmiyormuş bende o yüzden 3. Ayında yaptırmayı düşünüyorum
yamacinannesi Bts ya ben şişli etfalde doğum yaptım ama ben doğum yaptığımda o hafta içinde hastanenin kadın doğum ve çocuk bölümü taşındı sarıyere orası da bana git gel çocukla uzak geliyor en azından özelde parasını verip yakın bir yerde yaptırayım diyorum
Pembelianne yamacinannesi bahcelievler medical park 107 tl sanırım ozel sigortam var imzalarken yanlıs gormediysem ve ilgililer
Sema99 Annesininvebabasininaskimira bizi doktor yönlendirdi ugs gircek ultrason ile bakıyor bacaklarına