Deletedmom_59 ya evet gerçekten öyle bi özür dileselerdi bi anlayış empati, tamam oldu bi hata deriz yine affı olmaz ama en azından o an ki gerginliğimizi paniğimizi hafifletirdi. Kadının tavri cevap verisi bizi daha cok gerdi. Diyorum ki nasıl eve gidecem? Yolda bir sey olsa bunun sorumlusu kim? Ama söyle ama boyle. Ya diyorum aması anası yok soru cok basit sorumlusu kim??? Ana diyor olabilecek şeylerin üstünden konuşmanın ne anlamı var. Dedim ne demek ne anlamı var ya ben size sağlam bebek arabası verdim siz kırık veriyorsunuz ve benim daha 3 saat yolum var devrilse düşsen sorumlusu kim diyorum. Ki tabi bu cümleyi söylerken elli kere kesti beni hiç musade etmedi etmedikçe ben daha xok gerildim sesim yukseldi. Ve bana ne dedi beğenirsiniz? Artık kırık olduğunu biliyorsunuz cocugunuz sizin sorumunuzun altında. Yazıklar olsun valla sok oldum. Esim tuttu beni nerdeyse kadına saldıracaktım o kadar sinirlendim. Ben sağlam bebek arabası veriyorum kırık geri geliyor ki ben bebek arabasını ucagin girişinde verdim bagajla birliktede degil. Sanki ben kırmışım muamelesi görüyorum. Ya gerçekten cok uzuldum. sıkıntı sadece bebek arabanın kırılması degil ki. Nasıl eve gideceğiz o kadar yol nasıl gidilir endişesi oldu, ki artık kullanılmaz halde. Resimde gördüğünüz yer kırılmış yön veremiyoruz ve sol teker yamulmus. Ve ben yenisini alana kadar evden çıkamayacağım. Biz anlayissiz insanlar degiliz ama Keske aynı anlayışı kendilerde gösterselerdi. İnsnin şefiyle görüşmek istedim. Sikayet bölümü yukarda dediler çıkacaktım ama esim dedi ki ordada aynısını diyecekler ne değişecek dedi. Haklıydı o yüzden bıraktım. Gitsem ne diyeceklerdi ki? Raporunuzu hazırladık hanımefendi belirtigimiz mailadrwsine başvuru yapın ordan size geri dönerler… cevap buydu yeni bebek arabası veremeyeceklerine göre. Ama en azından yolculukta yardımcı olabilirlerdi. Ya nebilim bu tarz şeylere alternatif düşünmeli. Yine araba iyi kötü gitti bi şekilde ama gitmeseydi ? hadi iyice kırılsaydı gidilmez bi halde olsaydi o zaman ne yapacaktık biz. Yolcuyu kaderiyle baş basa bırakıyorlar, Raporu verdiler gönderdiler bizi. Allaha havale ediyorum aldıkları parayı kesinlikle hakketmiyorlar. Hele ki gösterileri muamele tavır sıfırın altında sıfır. Ben yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Anlayışınız icinde ayrı tesekkur ederim keşke bu anlayışı dünde görseydik 👍🏻