ecemm-6161 CansuAkpolat kolisi azaltan değilde anne menedine takın emzik ve biberonlar var avent veya lasinoh marka
Egeanul CansuAkpolat antikolik biberonlar var ben tommee tippe kullanıyorum ama faydası oldumu anlamadım yani zaten kolik bebeğim hertürlü gaz oluo yani😭
CansuAkpolat Veratuba ben sen avent kullanıyorum ama antikolik değil doktor dr. Browns ve tomme tippenin antikolik biberonunu önerdi kullanan var mı memnunlar mı diye merak ettim alıp deneyeceğim artık
CansuAkpolat Egeanul mama alıyor mu bebeğiniz ? Mama çok Gaz yapıyor genelde biz mama da kullanıyoruz tomme tippe deneyeceğim peki hiç sızdırma akıtma yapıyor mu ?
Egeanul CansuAkpolat mama alıyor canım alerjik bebeğim yeterli beslenemiyorum bazen sütüm yetmiyor. Tek delik zaten ucu fazla fazla çekme imkanı olmuyor sızdırma yapmadı hiç bende ben memnunum
CansuAkpolat Egeanul benimde sütüm yok Mama veriyorum devamlı biberonu alıp deneyeyim bakalım iyi gelir bize de biberon insallah mamayıda gaz yapmasın hazmı kolay olsun diye aptamil conformil dedi doktor kullanıyoruz bakalım
Burcin61 Biberondan ziyade bebeğinize gaz damlası olarak biogaia yazda zinco kullanabilirsiniz benim bebeğim de öyleydi bunları kullanınca gaz problemimiz kalmadı mama olarak da sma ve evolvia önermişti dr gazda yapmadı kabız da
CansuAkpolat Burcin61 biagaia , zinco, sabsımplex , alleviado denemediğimiz kalmadı maalesef hava yuttuğu için damlanın çok etkisi olmuyor hava yutmaması gerek oda biberon ile çözülecek mama da önemli tabi insallah biran evvel kurtuluruz yavrum rahata erer :((