Meli Kızlar bebeğimin yanakları kızarık ve kabarcık doktor büyüme kabarcıgı demişti en son gittiğimde alerjiyede benziyor dedi başka doktora göstercem pazartesi ben nasıl ayırt etcem alerjimi değilmi diye zeytin yağı sürmeye başladım cok gergin ve kızarık yanağı bazen sabahları sönmüş oluyor sonra yine çıkıyor ☹️
Uzaymekiii Meli çok öpüyor musunuz beneğinizi? Benim kızımın öpmekten olmuştu dediğiniz gibi sabahları sönüp sonra tekrar kızarıyordu mustela krem kullandık ve öpmedik geçti. Umrarım alerji değildir🙏🏼
elifiii Meli zeytinyağı sürmeyin canım daha cok tepki verebilir. bioderma atopi krem veya mustela stelatopia balm ını alıp kullanabilirsiniz. tek bir yerde çıkıyorsa alerji değildir gibi..
Meli elifiii yanaklarda var sadece doktor zytinyağı dedi diye sürdüm kremi denicem teşekkürler inş alerji değildir ya
pasaminannesi06 Cnm havalarsan dolayı kuruyup kizarabilid Kac aylık bilmiyorum ama dış çıkarabilir ondan kizarabilid Benek egzamasi olabilir En son sönük sönüp çıkması alerji olabilir tavı takip yapılması lazım Hakiki organik soguk sikim Hindistan cevizi yağı Mustela hassas ciltler icin stepoli sapmun ve el vücut kremi ikisi bir ancak cozum Devamlı nemlendirdi sur kurumasın cildi Tabi en doğru sonucu dr verir Birimde basımıza geldi. Dişten dolayı imiş ama ben devamlı melekesinde yapıyorum hakan