Happyli Kızlar merhaba. Bebişleriniz ne zaman desteksiz oturmaya başladı acaba? biz tam 5 aylığız bugün sağa sola devriliyor hala.
Yaserinannesi Happyli benim oğlumda öyleydi tam anlamıyla 6aydan sonra başladı oturmaya mama sandalyesi varsa alışmasına baya yardımcı oluyor
Zeyyy Happyli 6.ayda bile oturunca düşüyodu daha sola tam anlamı ile 7.ayda düzgün ve desteksiz oturdu
Deletedmom324 Serap5252 4 erken olmus biraz. Doktorum kucagında hafif hafid oturt demıstı bana. Zaten bellı de edıyor kendını aslında. 5.5 aylıgız. Kucagıma tam oturuyor
Fsule Serap5252 bebeğinizin boyle bir çabası varsa tabi ki dogru yapıyorsunuz ben 3 aylıktan bu yana oturtuyorum bak bu konuda prof alev oğuz kutlunun videoları var izleyin lutfen
renkliruya 6 buçuk aylıkken sadece arkasına yastık koyuyordum.. 7 aylıkken tamamen desteksiz oturmaya başladı.. 5 ay desteksiz oturma için çok erken.. Destekli oturtmaya 5 aylıkken başladım..
Defneada Fsule benim de bebeğim 3.5 aylık doktorum 5.ayda öneriyoruz dedi. Ben de alev hocayı takip ediyorum oturtuyordum ama doktorum öyle diyince tereddütte kaldım 🙈