Hfdvhesfhyu Merhaba kızlar kızım 14 aylık pekmez , keçi merhaba kızlar kızım 14 aylık pekmez ,keçi boynuzu unu falan gibi şeyler vermek istiyorum artık siz de veriyormusunuz veriyorsanız da nasil veriyorsunuz nelerle karıştırıp veriyorsunuz
hkubra Hfdvhesfhyu portakal suyuna karıştırınca c vitamini değerini arttırıyor diye duymuştum öyle yapıyorum canım direk kasiklada verdiğim oluyor muzla karıştırıp ya yada yogurtlada oluyor sıkıntı olmadi şimdiye kadar çok sukur
Baldantatli Hfdvhesfhyu raht rahat verebikriniz pankeklerine falan keçiboynuzu tozu koyabikirsiniz fincan kekler var bebekler icin onlardada kullanabilirsiniz
bambammom Hfdvhesfhyu Benim oğlumda 14 aylık 9. Ayından beri karadutozu keçiboynuzu pekmezi yaban mersini soğuk sıkım hepsini kullaniyorum
File351047 Hfdvhesfhyu 7. aydan bu yana pekmez veriyorum içerisine ceviz ve badem eziyorum her gün bir çay kaşığı yiyor.
jap hkubra süt ürünüyle pekmez olmaz. Kalsiyum demir emilimini azaltır. Yoğurda koyduğunuz pekmezin bi faydası yok yani
Sadekahvem hkubra portakal suyuyla karıştırmaniz bana çok mantıklı geldi. Kızım içmiyor bu şekilde bı deniyecem. Ama yoğurtla karıştırınca faydası olmuyor canım aklında olsun. Hem yoğurdun hem pekmezin vitamini ölüyor
Fitifiti Hfdvhesfhyu 7. ayın da başladım şu an 31 aylık en sevdiği şey😄 hiçbir şeyle karıştırmadan direkt pankeke sürerek yer😋
hkubra Sadekahvem tamam canım saol bilgi için daha çok tatlandırsin diye koyuyordum zaten ama koymayım boşuna gitmesin😃