Htcayaz Aysses doktorada gttim oda sag dedi ama her turlu kaliyor zamanla alusacak galivada bebisler alisana kadar omrumuzden ömür gidecek galiba bogulur gibi oluyor cunku
Srht Htcayaz demekki sütünüz tazyikli sağdıkça artacak ama tazyikte artacak gereksiz sağım yapmamalısınız. Sağım mecbur ise elle sağmalısınız!
Htcayaz Peki o sagdigim sutleri ne yapmam lazim biberonla veriyorum ona alisirda memeyi almazsa ne yaparim
Meryemikra42 Htcayaz benimkide öyle idi hemşireye sordum emzirirken pozisyonunu değiştir öyle dene birde dedi gazi ni çıkar devamlı dedi
eliffozpogda Htcayaz olur kuzum bebek reflüsü deniliyor yatağına yatırırken başını biraz yüksek tut yada reflü yatakları var minişler için fiyatlarıda uygun onlardan al. Benim arkadaşımın bebeğinde de vardı bi ilaç kullanıyordu hatta reflü için
Hirakosar Htcayaz Benim kızım da aynı şekilde 20 günlük oldu bugün o da genzine kaçırıyor kıpkırmızı oluyor yan çevirip alnını parmagimla ovusturuyorum
Htcayaz Hirakosar bende öyle yapiyorum da bi kere gözu geriye dogru gtti morardi o gunden sonra korkuyorum emzirmeye vala