CeylanEbrar Hgb aynen benimde öyleydi yanlış emzirmekten dolayı ama ben lansinoh u daha çok kullandım ve faydasını da gördüm garmastan ı kullandığım zaman yıkayıp emzirmem gerekiyo lansinoh u kullanınca yıkamana gerek olmuyo ıslak bi bezle silip yada hiç bişey yapmadan da emzirebilirsin yalnız garmastanı sürdükten sonra göğüs pedinin pamuksu yüzeyini değilde poşetli kısmını koyun göğsünüze yumuşak kalmasını sağlar ve acıyı hafifletip kısa zamanda iyileştirir ben bu şekilde iyileştirdim pamuksu yüzeyi emiyodu kremi ve kuruduğu için daha da canım acıyodu emzirmeden öncede sütünüzü sağıp meme ucunuzu ıslatın
Hgb CeylanEbrar ben lansinoh da kullandım.Hindistan cevizi yağı,zeytinyağı,madefix,ayva çekirdeği jeli,kendi sütüm ne kullandıysam bana öısın demiyor. Doktor en sonunda bunu önerdi inşallah iyi gelir. Çok teşekkür ederim.
CeylanEbrar Hgb Allah yardımcın olsun zor vallahi ama kızımın kokusunu içime çekince hiçbiri aklıma bile gelmiyo
CeylanEbrar Hgb geçer Allh ın izniyle sıkma canını ağlaya ağlaya emziriyodum ben kızımı şimdi çok şükür geçti