Nuryalcndag Kızlar şu biberon temizleyici nasıl kullanılıyor, yanlış birşey yapmaktan korkuyorum 5 litre suya 1 tatlı kaşığı felan yazıyor ama saçma geldi bana, ayrıca suya mı eklemek gerekiyor ki ben normal deterjan gibi kullanıcaz sanıyordum?
Deletedmom324 Nuryalcndag onu yazmak zorundaymıslar üzerine. Bir markanın yetkılısı yazmıstı. Yani sungere sık yıka mesela. Nasıl istiyorsan.
Sdfayaz Nuryalcndag ben biberonun içine çok az su koyup 1 damla deterjan damlatıyorum biberon temizşeme fırçasıyla ovalayıp güzelce duruluyorum
Yasey Nuryalcndag Nuryalcndag 5 lt suya 1 tatlı kaşığı mı ben direk biberon fircasina döküp temizliyodum ondan mı elim karşı catladi acabaa 🤔
Nuryalcndag Deletedmom324 süngere sıkıp yıkıycam öyle normal deterjan gibi değil mi? Başka birşey yapmama gerek varmı?
Hmyrdnz Bende biberonları tencereye koyuyorum üzerine ketildan sıcak su ekleyip bir kaşık da temizleyici katıyorum ve beş dakika altını açıp kaynatıyorum basında durup maşayla çeviriyorum hepsine su işlesin diye sonrada tencereyi musluğun altına koyup biberon fırçasıyla tek tek duruluyorum ve kagit peçete serilmiş tepsiye diziyorum kurumaları icin böyle içime siniyor ama doğrusu bu mu 🤷♀️
Nuryalcndag Hmyrdnz normal suyla durulamakta içime sinmiyor musluk suyuna tutmak istemiyorum en çok musluk sularından bulaşıyor ya mikrop ne bileyim 🤷♀️ önce biberon temizleyici sıkıp temizlesem sonra suda kaynatıp bıraksam olurmu acaba
Ahsen20 Nuryalcndag kopukleyip duruluyorum su koyup icinde bekliyor cnm bn normal bi bulasik bezi aldim sünger degil ynliz bezden onunla yikayip icinr su doldurup birakiyorum kullancahim zaman suyu dokp durlayip kullaniyorum
Hmyrdnz Nuryalcndag valla ben bu sistemi kafamdan uydurduğum icin birsey diyemeyeceğim sen annesinin canim icine nasıl sinerse ben Adıyaman da yasıyorum burda herkes musluktan su içiyor iyi yanı buranın suyu yaşadığın şehrin suyuna göre sen karar ver