ecemm-6161 Prenses-annesi1 😊🥰 Evt canım bizimkini de diş yerleri belirdi kulaklarını cekiyor damakları kaşınıyor
Mom83 Prenses-annesi1 Bebekler arada böyle yapıyorlar fazla ümitlenmemek lazım alışma bu rahatlığa sadece küçük bir hediye 2 cocuk annesi olarak söylüyorum 😂
Prenses-annesi1 Mom83 ay onun hediyesini yiyim ya 🥰 olsun ne gelirse kızımdan gelsin herşeye varım ben ☺️
hilaliii Prenses-annesi1 bizimki her türlü uyanıyor ama 1 kere kalkıyor o da kalkmak değil de mırıldıyor böyle hareketletor ben hemen uyanıyorum uykum hafiftir emziriyorum geri dalıveriyor uzun zamandır bu şekilde çok rahat oluyor
Prenses-annesi1 hilaliii doğdu doğalı yanımda davul çalsa uyanmayan ben bir mıkırdanmaya zıplayıveriyorum 😂 hemen alıp emziriyorum sizin gibi uykuya dalıveriyor
UraSsmom Prenses-annesi1 Valla bugün görümceme ben de dedim ne zaman bitecek bu diye benimki 2 yaşından sonra anca düzelmeye başladı dedi şuan saldım ben de 😂
minnakbaby Prenses-annesi1 cok yogun enerjik bi gun gecirdiyse gece oyle guzel uyumustur 😁 yani bizde genelde oyle oluyor gunduz uykularini guzel uyuduysa aksama da enerjisini attiysa ohh 😊 insallah hep boyle devam eder diyim
Prenses-annesi1 minnakbaby hadi inşallah ben onu 2.uykusundan uyuyana kadar yorayımda uyusun güzelce 😂
Daffimomm Prenses-annesi1 benimki 2 buçuk aylık sadece 1 gün gece hiç uyanmadı sebebi ise ondan önceki 2 gün gözünü hiç kırpmamış olması ve gece 1 de banyo yaptırmış olmam 😂😂😂 sabahları 5 de uyanıyoruz bundan güzel işkence olabilir mi bi insana ya😂
aysenur_58 Prenses-annesi1 valla ben uyku eğitimi verdiğim için akşam 7.30 yada 8 de yatıyor gece emmeye kalkıyor sadece geri yatıyor