Ayseeeeedoruk Oğlum için masa sandalye alacağım fakat karar vermedim . İkeadaki masa sandalyeler sağlam duruyor fakat üzerinde kir boya olunca kolay çıkıyor mu yada başka önerisi olan var mı ?
Mom870 Ayseeeeedoruk trendyoldan beros markasını aldım geçen çok sağlam üzeri yazı tahtalı. Tek sorun kenarlarında hafif açıklık kaldı onu sevmedim onun dışında çok memenunum ☺️
Adige3062 Ayseeeeedoruk ikea ninkiler saglam görünüyor bende begeniyorum onlari kayınvalidemler hiz almadan kizima almislar hediye a101 e gelenlerden. Oturma kismi ve ön tepsi kısmı kucuk tabak sığmıyor yani sanirim bizde degistircez ileride
Ayseeeeedoruk Mom870 tşk ederim ama bunlar ilerki yaşlarda uzun süre oturmalarda rahat olmaz diye düşünüyorum 😞 acaba yanılıyor muyum
Mom870 Ayseeeeedoruk şöyle 8 yaşına kadar kullanır en azından ☺️ Ha daha sonra sandalyeleri değiştireceğim ben zaten ileri yaşlarda genç odası alacağım kendi zevkine göre ve çok maliyetli birşey olsa almazdım ☺️ Mesela montessori yataklarda çok beğeniyorum ama en ucuzu 1000 TL ileriye dönük birşey değil o yüzden almadım masa sandalyeler 120 TL aldım bu arada ☺️