kubra33 Alanbebek aman ebeler ne bilecek bazıları cidden hiç birşey bilmiyor sinir etmek insanın İçine kuşku düşürmek için bile söyleyen ebeler var siz boşverin insanları 😄
Ayse_lina Alanbebek benim kızım 3 gün önce 4 aylık oldu ve şuan kilosu 6 kilo 200 gram sizce normal mi acaba
Benanneyimanne Alanbebek 4 ayın da bızımde 7300 du boyuda 68 cm di bız 750 gram almıştık o ay normal yanı şuan 6 aylık 8300 kılosu boyu 71 cm 3. Aydan sonra en az 500 750 gram alınması gerekıyor
Eliftoprak44 Alanbebek yeni gördüm yazmışsınız. Boyu öyle diye tombul durabilir. Benim oğlumda aynı kilodaydı boyu 68di kilolu durmuyordu. Şimdi 6buçuk aylık olacak 6 aylıkken boyu 77cm di. Yani kilosunu belli etmiyor
Benanneyimanne Alanbebek Evet sanırım uzun boylu olacak sıze belkı ondan kılolu gorunuyor olabılır boyundan dolayı ama kılosu da boyuda gayet normal saglıkla büyüsün 🥰
Demet_k Alanbebek teşekkür ederim ama sağlık ocağındaki hemşire her aşıda az kilosu diyo canımı sıkıyo
Alanbebek Eliftoprak44 canm hiç tombul bir bebekte degıl zayıf birazcık göbüşümüz var boyumuzda var biraz
Alanbebek Benanneyimanne tesekkür ederiz teyzesi sizin bebişinizde tüm bebişlerde saglıkla büyüsün inşallah 😘