Annebebek58 Bebegim 7 ay 9 gunluk elmali yogurt veriyorum sanki elma verdigim zaman kabiz oluyor tuvaletini zor yapiyor elma verip de bebegi kabiz olan var mi ?
Mircet Annebebek58 valla burda okumuşumtum bi hanımın bebeği kabız olnul doktor elma da verme demiş bilemedim😑
Melike16 Annebebek58 evet elma, muz gibi meyveler kabızlık yapar onun yerine başka meyveler verebilirsiniz eğer kabızsa.. Ama değilse arada bir verebilirsiniz tabii kontrollü verin.
Kbrunl Annebebek58 çocuktan çocuğa değişir benim çocuklarım kabız oluyorlar elma yiyince o yüzden hep armut alırım. Armut bağırsaklarını çok iyi geliyor
Annebebek58 Meflug evet elma da lif yuksek oldugu icin kabizliga iyi gelir derler ama benim ki kabiz bende anlamadim
Melike16 Meflug evet olabilir ama baktınız 2. Gün geçti çocuğu iyice rahatsız ediyor o zaman versin derim. Zeytinyağı doğal kabızlık için de etkili ama bağırsakları da boşaltıyor. 1 çay kaşığı kafi fazla vermeyin.
Meflug Melike16 evet aynen abartmamak lazım. Bir de kabızlık ve yapamamak ayrı kavramlar ona göre hareket etmeli
gozdesh Annebebek58 kabuklarını soyup mu veriyorsunuz? kabuğunu henüz mideleri sindiremeyebiliyormuş çünkü
Aliasaf_emel Annebebek58 elma değil ama çok fazla süt ürünü kabızlık yapar yani belki yoğurt olabilir asıl sorun aralıklı deneyin birde bende de aynısı olmuştu çünkü